Projecte de nous Estatuts

Els nous Estatuts del Col-legi de Dissenyadors d'interiors i Decoradors de Catalunya es van aprovar el 20 de gener de 2011.

La nova llei de l’exercici de professions titulades i dels Col·legis professionals (llei 7/2006 del 31 de maig) ha obligat a tots els Col·legis a fer importants canvis en les seves estructures i fonaments, és a dir, a reformes estatuàries.
Des d’un punt de vista jurídic els Estatuts de qualsevol entitat són la seva ànima i eix vertebrador, on s’hi veu els motius de la fundació i la raó de la seva existència.


La carta magna, on s’ha d’anar a consultar quan hi ha dubtes sobre què s’ha de fer i com s’ha de fer. Els Estatuts ens defineixen, ja que ens diuen qui som, però també són una eina, ja que ens diuen com podem fer allò que hem de fer.

Els Estatus regulen aspectes tant importants com els drets dels col·legiats, i per contrapartida els seus deures. També informen als col·legiats de quins són els camins per aconseguir del Col·legi allò que legítimament li pot pertocar. 

 

Feu clic aquí per descarregar-vos els estatuts